Dodano: 28.09.2021
To już drugie urodziny hotelu i restauracji Sezony, członka Szlaku Kulinarnego „Smaki Powiatu Poznańskiego”! Ten rok był dla nich szczególnie trudny, ale są tu i teraz, dla Was Drodzy Goście. Świętujcie z nimi, a zrobią dla Was to, co robią najlepiej. Zapraszamy w piątek 8 października na godz. 20.00 na wyjątkową kolację degustacyjną przygotowaną przez naszego szefa kuchni Piotra Chodukiewicza i jego zespół.
I. Seler pieczony w soli, orzechy laskowe
II. Krewetka, cukinia, quinoa, jabłko
III. Domowe cavatelli, 80- miesięczny parmezan, jesienna trufla
IV. Comber z sarny, czarne kurki, kruche ciasto, ciemny sos leśny
V. Cytryna, czarny sezam, jogurt
VI. Ser od Rudnickiego z figą
Na życzenie nasi sommelierzy zaproponują Wam odpowiedni wine pairing.
Koszt kolacji to 190 zł od osoby. Rezerwacje miejsc przyjmowane są pod numerem telefonu 61 101 04 17 lub e-mailowo: sezony@sezony.pl. Ilość miejsc jest ograniczona, więc zachęcamy do dokonania rezerwacji z wyprzedzeniem.
Zapraszamy na tę wyśmienitą ucztę!
Sezony. Restauracja i Hotel
ul. Topolowa 25
62-025 Trzek
