Komnata Smaków w Pałacu Jaśminowym – otwarta niezależnie od kalendarza imprez
Czynna od wtorku do niedzieli restauracja w Pałacu Jaśminowym w podpoznańskim Batorowie czeka na kolejnych gości, by móc zaproponować im to, co ma najlepsze – pyszne dania stworzone z serca przez kulinarnych mistrzów. Funkcjonuje niezależnie od imprez, które organizowane są w pałacu. Serwowana jest tradycyjna kuchnia polska, ale w nowoczesnym wydaniu, przez wspaniały zespół kucharzy.
W karcie znaleźć można żeberka z pyrą z gzikiem, kaczkę, zrazy, risotto z sandaczem, a latem – chłodnik. Goście posmakować mogą też robionych na miejscu lodów czy znaleźć ulubione smaki w candy barze. W ofercie znajdują się też przetwory własnej roboty, takie jak: soki, oliwy, pasty, dżemy, powidła. W sezonie działa ogródek przy restauracji, wraz z zadaszonymi miejscami przy Chacie Grillowej. A po pysznej uczcie warto wybrać się na spacer po pięknych terenach przy pałacu lub wraz z dziećmi na plac zabaw.
2 kwietnia w godzinach 12.00-18.00 odbędzie się Dzień Otwarty, w którym będzie można spróbować różnych dań, obejrzeć dekoracje na uroczystości, zapoznać się z całym wachlarzem pałacowych możliwości.
Pałac Jaśminowy – strona internetowa
Fot. Pałac Jaśminowy