Znamy skład kapituły konkursowej „Smak Śledzia 2022”
W odsłonie konkursu pn. „Smak Śledzia 2022”, który odbędzie się 14 marca br. w Restauracji 3 Kolory Malta w Poznaniu degustować i oceniać przekąski ze śledzia będzie kapituła konkursowa w składzie:
- Jan Babczyszyn -p.o. Dyrektor Instytutu Skrzynki – Instytutu Dokumentacji, Rozwoju i Promocji Dziedzictwa Kulturowego i Kulinarnego Powiatu Poznańskiego, organizatora konkursu
- Dawid Łagowski – Przewodniczący Kapituły, Stowarzyszenie Klub Szefów Kuchni
- Marek Gąsiorowski – Stowarzyszenie Slow Food Wielkopolska
- Hieronim Jurga – Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu
- Jakub Pindych – Poznańska Lokalna Organizacja Turystyczna
- Witold Wróbel – Stowarzyszenie Polska Akademia Smaku.
Zgłoszenia konkursowe przesyłać można do 13 marca włącznie. Regulamin konkursu oraz formularz zgłoszeniowy dostępne na stronie organizatora.
Zapraszamy!