Znamy skład kapituły konkursowej „Smak Śledzia 2022”

Dodano: 10.03.2022

W odsłonie konkursu pn. „Smak Śledzia 2022”, który odbędzie się 14 marca br. w Restauracji 3 Kolory Malta w Poznaniu degustować i oceniać przekąski ze śledzia będzie kapituła konkursowa w składzie:

  • Jan Babczyszyn -p.o. Dyrektor Instytutu Skrzynki – Instytutu Dokumentacji, Rozwoju i Promocji Dziedzictwa Kulturowego i Kulinarnego Powiatu Poznańskiego, organizatora konkursu
  • Dawid Łagowski – Przewodniczący Kapituły, Stowarzyszenie Klub Szefów Kuchni
  • Marek Gąsiorowski – Stowarzyszenie Slow Food Wielkopolska
  • Hieronim Jurga – Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu
  • Jakub Pindych – Poznańska Lokalna Organizacja Turystyczna
  • Witold Wróbel – Stowarzyszenie Polska Akademia Smaku.

Zgłoszenia konkursowe przesyłać można do 13 marca włącznie. Regulamin konkursu oraz formularz zgłoszeniowy dostępne na stronie organizatora.

Zapraszamy!

Zobacz również